Cari Blog Ini

Memuat...

Rabu, 01 Februari 2012

INDO MUSIC – (1974) Top Hits Keroncong Jawa Vol 1 – Iringan Band Freeland


•          Link download telah diperbaiki pada 10 Nov 2012
Ingkang bade ngunduh, sumonggo  … !
Side  : A _________ (Iringan Band Freeland)
3)        DEASY ARISANDY – Apane Yo

4)        IS HARYANTO – Wong Bodo
Josss … tenan album lagu iki ! sing digawe dening PT Yukawi. Padahal to tahun sak mono iku alate kanggo ngrekam to iseh sederhana ora koyo sak iki!, kok isih penak poolll … , resik pisan !. Yen di adu karo sing tahun ‘90an, ora kalah !.
 Alhamdulillaah … ! ora sampik diijolke Brambang (bawang merah) . he he he …. Sahinggo Sampean kabeh sak iki isok ngrasakke utowo kangen kangenan ambek tembang jowo suroboyoan lan jowo tengahan ing tahun petung puluhan.
Inkang bade nglajengake ngunuh, mongo … !
Side  : B _________ (Lanny Sister Jawa Pop Band : Lima Bayangan)
1)       Randa Royal
2)       T a h u n  ’ 7 4
3)       Balung Kuwuk
4)       Ing Tengah Wengi  
5)       Kelapa Gading
6)       Aja Da Mery
7)       Kena Bronto
8)       Ana Gula Ana Semut
9)       Orong – Orong
10)    Aku Ngerti   

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Rekomendasi ndownload / Tips Mengunduh

Mekanis ngunduh:

01. Pilih / klik judul lagu / link unduhan.

02. Agar tidak bolak-balik meninggalkan halaman blog ini, usahakan klik kanan => pilihlah New Tab / Tab Baru.

03. Pada New Tab “www.ADF.ly ” dengan mengklik kanan atas ada “SKIP” atau “LEWATI” yang harus menunggu 5 detik, sabar ..... ! anda akan dibawa ke halaman unduhan tempat file blog ini disimpan misalnya “mediaFire “, “4shared “, ”dropbox “ atau lainnya.

=> Semoga sukses.

BLANK

X